Cele mai bune experiențe culinare

Ce oferim?

De la Georgia și-a construit în timp, în cei peste 10 ani de experiență pe piața organizării de evenimente și catering, reputația calității produselor și serviciilor oferite clienților săi.

Ne definesc mâncarea excepțională, creativitatea și flexibilitatea, valori de la care nu abdicăm, indiferent de amploarea proiectelor pe care le deservim.

Credem în parteneriatele sutenabile cu furnizorii locali de ingrediente de cea mai bună calitate, investim constant în rețete diversificate și echilibrate.

Catering evenimente private

Catering nuntă, botez, cununie, aniversări, petreceri copii. Incearcă preparatele noastre sănatoase și gustoase!

Catering pentru toate momentele importante din viața ta și a celor dragi. Incearcă preparatele noastre sănătoase și gustoase,  bucură-te de atmosfera evenimentului și de invitați și lasă în seama noastră restul!

Ne îngrijim de conceperea meniurilor, aranjarea preparatelor și de întreaga logistică, pentru ca tu să experimentezi pe deplin momentele speciale.

Catering evenimente business

Oferim servicii de catering pentru evenimente de business, soluții eficiente pentru organizarea unor evenimente impecabile.

Venim în întâmpinarea nevoilor tale cu soluții pentru coffee break-uri, traininguri & seminarii, cocktails & recepții, bufet suedez, conferințe, business lunch. Inovăm permanent, ne propunem să oferim preparate gustoase, estetice, care să respecte cele mai exigente gusturi, aliniate cu identitatea brandului și cu poziționarea evenimentului.

Catering în școli

Alimentație nutritivă & sănătoasă. Zi de zi!

Servicii de catering corporate sau școlar, livrate cu profesionalism:

  • Din bucătăria noastră pleacă zilnic peste 2000 porții de mâncare, către trei fabrici mari din zonă, fiecare cu peste 400 de angajați;
  • Am preluat mai multe cantine corporate, unde livrarea se face în caserole, cu porții ambalate individual sau în sistem self-service, cu servire pe farfurii;
  • Avem colaborări cu 9 școli, care au clase speciale și clase cu program after school.
0
Ani de activitate
0 +
Angajați
0 +
Porții livrate zilnic
0 +
Clienți mulțumiți

Pe primul loc am pus, întotdeauna, siguranța clienților noștri, alegând ingrediente naturale, din surse sigure, pentru toate preparatele noastre, lucrând cu o echipă de oameni pasionați, în condiții de maximă igienă și fără compromisuri de calitate.

Ai o întrebare?

Nu ezita să ne contactezi!

Variatie white Georgia

Meniu

Folosim cookie-uri externe de la site-uri de social media sau pentru analiza traficului pe site. Politica de Confidențialitate.

Bun Venit!