Salon Georgia

Evenimente exclusiviste, momente memorabile

Vă oferim, în Aiud, un spațiu indoor de evenimente cu o capacitate de 400 de locuri, catering pentru evenimentele dumneavoastră de oriunde, mobilier de închiriat, food&drinks, propriul laborator de cofetărie, torturi personalizate, candy bar și înghețată artizanală.

Grupul
De la Georgia

Furnizorul tău full-service, pentru evenimente private sau corporate. 

Servicii personalizate

Cu o reputație excelentă și o experiență de peste 10 ani pe piața  serviciilor de catering pentru evenimente – nunți, botezuri, cununii, aniversări, petreceri pentru copii, dar și evenimente de business – vă oferim consultanță de specialitate și întreaga gamă de servicii și produse de catering.

Ne definesc mâncarea excepțională, creativitatea și flexibilitatea.

Un partener de încredere

Trăiește emoția celor mai importante momente din viața ta alături de Salon Georgia

La Baltă

Oaza perfectă pentru evenimente în aer liber

La Balta Aiud, locul ideal pentru organizarea unui eveniment inedit, în aer liber, situată la doar 3 km de oraș. Proprietatea se desfășoară în jurul unui lac și oferă cadrul natural feeric pentru cele mai creative evenimente.

Amplasare

La Balta Aiud reunește o terasă versatilă, cu o capacitate de 300 de persoane, indoor și outdoor, dublată de facilități de cazare, un ponton romantic, sub forma unei ambarcațiuni din lemn, unde sunt organizate cununii în aer liber, spații verzi generoase și un lac care aduce un plus de originalitate întregului ansamblu.

Natură

De-a lungul timpului, aici au fost găzduite, în siguranță, multe evenimente în aer liber: cununii, petreceri tematice, concerte și chiar întâlniri ale iubitorilor sportului pe două roți.

Suflet

E loc La Balta Aiud pentru cele mai creative evenimente în aer liber, așa că bucurați-vă de atmosfera momentului și de invitați și lăsați în seama noastră restul!

Paradisul verde

Un domeniu care oferă intimitate și se adresează iubitorilor de liniște, rafinament și natură

Variatie white Georgia

Meniu

Folosim cookie-uri externe de la site-uri de social media sau pentru analiza traficului pe site. Politica de Confidențialitate.

Bun Venit!